Kristenledere kommenterer fire nye rødgrønne år

Den rødgrønne regjeringen har rasert den kristne arv på mange områder. Kristne ledere er bekymret for fire nye år med den samme regjeringssammensetningen.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Eksempel på kommentarer fra en religiøs leder:

1. – Vi må kjempe imot den (rødgrønne regjerings) fortsatte avkristning av landet vårt. Vi må aldri alliere oss med slike politikere som river i stykker vårt kristne verdigrunnlag. Vi ber til Allhærs Gud.

2. – Ambassaden bør flyttes til Jerusalem så snart som mulig.

3. – Gud har skapt oss til mann og kvinne og de skal føde barn. Det er en skapelsesordning som vi ikke skal ødelegge, men verne om. Velsignelsen er å leve i samsvar med Guds gode ordninger. I tro er vi frimodige.

Hele saken finner du her.

Så, nei, etter svarene å dømme, er Hedningsamfunnet IKKE blitt overflødig...

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...