Kristenledere kommenterer fire nye rødgrønne år

Den rødgrønne regjeringen har rasert den kristne arv på mange områder. Kristne ledere er bekymret for fire nye år med den samme regjeringssammensetningen.

Eksempel på kommentarer fra en religiøs leder:

1. – Vi må kjempe imot den (rødgrønne regjerings) fortsatte avkristning av landet vårt. Vi må aldri alliere oss med slike politikere som river i stykker vårt kristne verdigrunnlag. Vi ber til Allhærs Gud.

2. – Ambassaden bør flyttes til Jerusalem så snart som mulig.

3. – Gud har skapt oss til mann og kvinne og de skal føde barn. Det er en skapelsesordning som vi ikke skal ødelegge, men verne om. Velsignelsen er å leve i samsvar med Guds gode ordninger. I tro er vi frimodige.

Hele saken finner du her.

Så, nei, etter svarene å dømme, er Hedningsamfunnet IKKE blitt overflødig...

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse