- Jeg taler i tunger

- Jeg kan tale i tunger når jeg vil. Det er et språk man bare har. Mitt hemmelige språk med Gud.

Tidligere Krf-topp Inger Lise Hansen (29) forteller til VG at hun har talt i tunger siden hun var 17 år.

- For meg er det et hemmelig språk mellom meg og Gud. Dette er ofte noe folk synes er en blanding av skremmende, «psycho» og fjernt. For meg så handler det om at det er en del ganger jeg ikke helt vet hva jeg skal si, samtidig som jeg har masse følelser innvendig. Enten det er fortvilelse, glede, takknemlighet, frustrasjon eller sinne, sier Hansen (29) i TV-programmet på spørsmål fra Harald Eia..

- Da kan de følelsene komme til uttrykk gjennom et annet språk, som jeg ikke trenger å sette konkrete ord på, fordi jeg vet at Gud forstår meg. Folk har ulikt språk, legger hun til.

Her er saken.

Akkurat... Det første som slår oss, er følgende: Hvorfor må de snakke HØYT med den der guden sin? Hører han ikke ellers?

Og så lurer vi veldig på hvordan det går an å ta folk seriøst som politiker, når de babler i vei med en himmelnisse, på et annet språk...

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse