– Biskoper bør snakke sant

Trond Giske klarer ikke å ta kirkekritikken mot ham på alvor. Om biskop Midttømme sier han at hun «forvrenger virkeligheten.»

I går vrimlet det av saker i media hvor rasende kirkefolk hevdet at "Giske raserer folkekirken", "Giske må gå" osvosv.

F. eks her, her og her.

Nå slår imidlerid statsråden knallhardt tilbake, med tildels temmelig krass ordbruk, ord som "tøvete" (les: idiotisk), "forvrenger virkeligheten" (les: lyver) osv.
Dette skal bli morsomt å følge...

Og dersom Giske taler sant i sin oppramsing, så var det vel heller ateister og hedninger som burde ville ha ham kasta...

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse