TV2 uten Egil &co

TV2 kutter ut kristne program.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

TV2 fornyer ikke kontrakten med TV-pastoren Egil Svartdahl. Dermed er det slutt med kristne programmer på reklamekanalen etter 17 år.

TV 2s konsesjonsvilkår endres fra nyttår. En av endringene er at kanalen ikke lenger er forpliktet til å sende livssynsprogrammer. TV2 har derfor besluttet seg for å kutte ut programmene med pastor Egil Svartdahl som har vært tilknyttet kanalen siden starten for 17 år siden.

Hele saken er å finne her.

Ikke bare innen politikken det skjer polarisering, med andre ord. Vi har forlengst spådd den!

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...