TV2 uten Egil &co

TV2 kutter ut kristne program.

TV2 fornyer ikke kontrakten med TV-pastoren Egil Svartdahl. Dermed er det slutt med kristne programmer på reklamekanalen etter 17 år.

TV 2s konsesjonsvilkår endres fra nyttår. En av endringene er at kanalen ikke lenger er forpliktet til å sende livssynsprogrammer. TV2 har derfor besluttet seg for å kutte ut programmene med pastor Egil Svartdahl som har vært tilknyttet kanalen siden starten for 17 år siden.

Hele saken er å finne her.

Ikke bare innen politikken det skjer polarisering, med andre ord. Vi har forlengst spådd den!

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse