Nå har dama tippa fullstendig...

Vi skal holde oss for gode til personangrep, ja?

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Dette er ikke angrep, det er mer som aikido; å vende motstanderens angrep tilbake mot vedkommende.
Noen vil kanskje si at vi burde latt dama være, og de har kanskje rett: Noen burde kanskje ha beskytta dette mennesket mot seg seg sjøl?
Vel, det blir ikke oss.
En person som i en noe framskutt posisjon sier så mye infamt om og til andre mennesker, får ingen "nåde" herifra. Når vedkommende da driter seg så salig (billedlig talt) ut, så skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe til!

Umiddelbart blir vi litt forskrekket nå folk klarer si sånt, men vi kommer fort til hektene igjen, og er behjelpelige med å spre ordet!

For eksempel:
«Humanetikere, ateister og agnostikere skal lytte til de troende. De som er uten kapasitet og talent på et område, skal og bør ikke Æ... Å få lov til å ytre seg sideordnet og likestilt med de som tror».

«Det er skremmende å tenke seg en verden uten kristne. Hele vår kulturhistorie vil gå tapt. De politisk korrekte, venstresidens tankepoliti overtar all kunnskap og undervisning.»

Finn ut hvem dette er her.

Siste nytt i Hjemme

Ny bok fra Ronnie Johanson

Levi Fragell har omtalt Ronnie Johanson som "landets mest kunnskapsrike religionskritiker", og endelig kan vi få ta del i mer kunnskap fra den kanten, perfekt timing til påska!

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.