Nå har dama tippa fullstendig...

Vi skal holde oss for gode til personangrep, ja?

Dette er ikke angrep, det er mer som aikido; å vende motstanderens angrep tilbake mot vedkommende.
Noen vil kanskje si at vi burde latt dama være, og de har kanskje rett: Noen burde kanskje ha beskytta dette mennesket mot seg seg sjøl?
Vel, det blir ikke oss.
En person som i en noe framskutt posisjon sier så mye infamt om og til andre mennesker, får ingen "nåde" herifra. Når vedkommende da driter seg så salig (billedlig talt) ut, så skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe til!

Umiddelbart blir vi litt forskrekket nå folk klarer si sånt, men vi kommer fort til hektene igjen, og er behjelpelige med å spre ordet!

For eksempel:
«Humanetikere, ateister og agnostikere skal lytte til de troende. De som er uten kapasitet og talent på et område, skal og bør ikke Æ... Å få lov til å ytre seg sideordnet og likestilt med de som tror».

«Det er skremmende å tenke seg en verden uten kristne. Hele vår kulturhistorie vil gå tapt. De politisk korrekte, venstresidens tankepoliti overtar all kunnskap og undervisning.»

Finn ut hvem dette er her.

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse