Får all makt i himmel og på jord

Gud i front, hvem som er sønn og ånd vil nok de lærde strides om.

Det Norske Teatret sprer det glade budskap allerede nå: Alle fortellingers mor, Bibelen, blir teater i 2013, vil vare i seks timer og ha Bjørn Sundquist i rollen som Gud.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Omtrent hundre uker før premièren, letter de på sløret, teatersjef Erik Ulfsby, skuespiller Bjørn Sundquist og regissør Stein Winge. Det dreier seg om Det Norske Teatrets storsatsing i 2013, når teatret feirer sitt hundreårsjubileum.

–Men hvis Sundquist er Gud, hva er da dere to andre?

–Hans Hellige Ånd – og den heldige hånd, fleiper trioen, mens Sundquist konstaterer:

–Treenigheten, det er en sammensatt sak.

Det dreier seg om et kjempeprosjekt.

Les mer om kjempeprosjektet her.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...