Får all makt i himmel og på jord

Får all makt i himmel og på jord

Gud i front, hvem som er sønn og ånd vil nok de lærde strides om.

Det Norske Teatret sprer det glade budskap allerede nå: Alle fortellingers mor, Bibelen, blir teater i 2013, vil vare i seks timer og ha Bjørn Sundquist i rollen som Gud.

Omtrent hundre uker før premièren, letter de på sløret, teatersjef Erik Ulfsby, skuespiller Bjørn Sundquist og regissør Stein Winge. Det dreier seg om Det Norske Teatrets storsatsing i 2013, når teatret feirer sitt hundreårsjubileum.

–Men hvis Sundquist er Gud, hva er da dere to andre?

–Hans Hellige Ånd – og den heldige hånd, fleiper trioen, mens Sundquist konstaterer:

–Treenigheten, det er en sammensatt sak.

Det dreier seg om et kjempeprosjekt.

Les mer om kjempeprosjektet her.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse