Kong Harald kutter i kirkebesøk

I sitt første år uten religionsmakt har kong Harald vært mindre på kirkevei.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

I 2011 hadde kong Harald et tettere kirkeprogram enn på mange år. I år, derimot, har det vært langt mellom de kirkelige innslagene i kongens ellers så tette program, slik dette er presentert på Slottets nettsider.

Vårt Land har gått gjennom det kongelige program for 2012 og funnet ni programposter som kan sies å ha en kirkelig karakter. To av dem er kirkebesøk knyttet til familiebegivenheter som dåp og konfirmasjon.

Les hele saken her.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...