Kommer ikke ut av kirken

Kommer ikke ut av kirken

Lettere å komme inn enn ut... FOTO: Fra NRK.no

Flere sørlendinger strever med å få meldt seg ut av Den norske kirke.

Både Human-Etisk Forbund og flere frikirkelige menigheter på Agder opplever at folk klager over at det er vanskelig å få meldt seg ut av Den norske kirke.

Vibecke Lauritsen er organisasjonssekretær i Human-Etisk Forbund i Vest-Agder.

Hun måtte melde seg ut tre ganger før det ble registrert av Den norske kirke.

Her er hele saken.

Moralen må være: Om du melder deg ut av DnK, så følg opp i etterkant og sjekk om du virkelig er utmeldt. (Undertegnede er fremdeles registrert, til tross for utmeldelse).

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse