Kommer ikke ut av kirken

Lettere å komme inn enn ut... FOTO: Fra NRK.no

Flere sørlendinger strever med å få meldt seg ut av Den norske kirke.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Både Human-Etisk Forbund og flere frikirkelige menigheter på Agder opplever at folk klager over at det er vanskelig å få meldt seg ut av Den norske kirke.

Vibecke Lauritsen er organisasjonssekretær i Human-Etisk Forbund i Vest-Agder.

Hun måtte melde seg ut tre ganger før det ble registrert av Den norske kirke.

Her er hele saken.

Moralen må være: Om du melder deg ut av DnK, så følg opp i etterkant og sjekk om du virkelig er utmeldt. (Undertegnede er fremdeles registrert, til tross for utmeldelse).

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...