-En syndig lyst er ikke en legning

-Det å ha lyst til å gjøre noe imot skaperordningen er ikke en legning. Det å ha lyst til surrogatsex med samme kjønn er ikke en legning. Det har sammenheng med menneskehetens tilstand som "syndere".

"Nå vet vi at begrepene syndefall og synd er knyttet til det faktum at hele menneskeheten kom bort fra samfunn med Gud og ble underlagt skrøpelighet, sykdom og død."

Les hele kommentaren her.

Kommentaren er skrevet av Norvald Yri, en relativt mye brukt kommentator i magasinet. Han benytter seg av tittelen "forsker", en tittel som sier minimalt, da den ikke er beskyttet. Er han ikke det normalt begavede (les: ikkereligiøse) mennesker oppfatter som "forsker", altså seriøs, vitenskapelig, er det et sleipt forsøk på å lure folk. Er han faktisk en noenlunde seriøs forsker, har han med denne artikkelen mistet all troverdighet i denne stillingen. (Han er ikke å finne hos forskerforbundet, ihvertfall.)

Makan til kvalmende oppgulp er det lenge siden man har lest.
Men vi forundres stadig mer over homofile som insisterer på å være kristne, eller ønske kirkens velsignelse. Med mindre det er for å prøve å "vinne over" kirka, da. Men heller ikke det begriper vi helt.
Det eneste fornuftige hadde vært om homser og kristne holdt seg unna hverandre. De er uforenelige, og det er like greit: La det være sånn.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse