-En syndig lyst er ikke en legning

-Det å ha lyst til å gjøre noe imot skaperordningen er ikke en legning. Det å ha lyst til surrogatsex med samme kjønn er ikke en legning. Det har sammenheng med menneskehetens tilstand som "syndere".

Tekst:

Publisert:

Ateistene
Hedningsamfunnet

"Nå vet vi at begrepene syndefall og synd er knyttet til det faktum at hele menneskeheten kom bort fra samfunn med Gud og ble underlagt skrøpelighet, sykdom og død."

Les hele kommentaren her.

Kommentaren er skrevet av Norvald Yri, en relativt mye brukt kommentator i magasinet. Han benytter seg av tittelen "forsker", en tittel som sier minimalt, da den ikke er beskyttet. Er han ikke det normalt begavede (les: ikkereligiøse) mennesker oppfatter som "forsker", altså seriøs, vitenskapelig, er det et sleipt forsøk på å lure folk. Er han faktisk en noenlunde seriøs forsker, har han med denne artikkelen mistet all troverdighet i denne stillingen. (Han er ikke å finne hos forskerforbundet, ihvertfall.)

Makan til kvalmende oppgulp er det lenge siden man har lest.
Men vi forundres stadig mer over homofile som insisterer på å være kristne, eller ønske kirkens velsignelse. Med mindre det er for å prøve å "vinne over" kirka, da. Men heller ikke det begriper vi helt.
Det eneste fornuftige hadde vært om homser og kristne holdt seg unna hverandre. De er uforenelige, og det er like greit: La det være sånn.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Mål: En inkluderende, objektiv og faktabasert skole for framtidens voksne.

For innmelding i Ateistene

Religiøs polarisering blir større. Ateistene vil være et alternativ for den som ønsker en rasjonell tilnærming til verden.

Omskjæring, igjen

Vi har sendt følgende til SV og Venstre

 
Historien bak et påskestunt

Hva skal et nakent kors brukes til?

Fra Fritanke.no

Til Stortinget: Skam dere! La barnas kjønnsorgan være i fred!

Her er syv grunner til ikke å maltraktere underlivet til barn