Kirkerådet avblåser ung millionsatsing

Millionkravet fra kirkens unge avspist med 200.000 kroner.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

3,5 til 5 millioner kroner årlig var kostnaden for en kirkelig satsing rettet mot de unge voksne, slik den ble presentert for Kirkerådet i juni.

Rabatt. Nå kommer saken opp på ny. Denne gangen med en kraftig rabatt: Det nye forslaget har en prislapp på 200.000 kroner.

http://www.vl.no/kristenliv/article4588013.ece

(Bakgrunn: http://www.vl.no/kristenliv/article3480776.ece)

Helt utrolig hvor seigliva håpet, og trua, kan være...

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Ny bok fra Ronnie Johanson

Levi Fragell har omtalt Ronnie Johanson som "landets mest kunnskapsrike religionskritiker", og endelig kan vi få ta del i mer kunnskap fra den kanten, perfekt timing til påska!

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.