Svovelpredikantene i Islamnet

Den islamistiske gruppen har lagt ut en lang rekke stillingsannonser på sine nettsider, hvor de søker etter advokat, grafisk designer, journalist, regnskapsfører og ansvarlig for markedsføring. Det oppstilles en rekke krav til kvalifikasjoner som søkerne må oppfylle.

Tekst:

Publisert:

Vi har allikevel en følelse av at tilstrømningen av faglærte journalister, advokater og regnskapsførere ikke vil bli så voldsom. Islamnet gir nemlig uttrykket du skal få din lønn i himmelen et nytt og konkret innhold. Under overskriften Lønn i stillingsbeskrivelsen heter det nemlig: “Hvis din intensjon er riktig vil du InshaAllah bli sterkere i din tro, mer praktiserende, og Allah vil gi deg det beste i denne verden og den kommende. Du vil InshaAllah selv merke hvordan livet ditt blir fylt med glede og ro, og hvordan Allah hjelper deg i dine vanskelige tider.”

Vi har en følelse at de færreste advokater går på jobb med dette som eneste motivasjon. Vi har latt oss fortelle at enkelte innen denne yrkesgruppen endog forlanger penger for å utføre sin bestilling.

Originalt publisert her.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse