Svovelpredikantene i Islamnet

Den islamistiske gruppen har lagt ut en lang rekke stillingsannonser på sine nettsider, hvor de søker etter advokat, grafisk designer, journalist, regnskapsfører og ansvarlig for markedsføring. Det oppstilles en rekke krav til kvalifikasjoner som søkerne må oppfylle.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Vi har allikevel en følelse av at tilstrømningen av faglærte journalister, advokater og regnskapsførere ikke vil bli så voldsom. Islamnet gir nemlig uttrykket du skal få din lønn i himmelen et nytt og konkret innhold. Under overskriften Lønn i stillingsbeskrivelsen heter det nemlig: “Hvis din intensjon er riktig vil du InshaAllah bli sterkere i din tro, mer praktiserende, og Allah vil gi deg det beste i denne verden og den kommende. Du vil InshaAllah selv merke hvordan livet ditt blir fylt med glede og ro, og hvordan Allah hjelper deg i dine vanskelige tider.”

Vi har en følelse at de færreste advokater går på jobb med dette som eneste motivasjon. Vi har latt oss fortelle at enkelte innen denne yrkesgruppen endog forlanger penger for å utføre sin bestilling.

Originalt publisert her.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...