- Shit. Det her er et stort valg

Per fra Nøtterøy var 18 år. Det var helg. Nok en gang satt han på fest. Så tenkte han at livet måtte være mer enn dette. Han begynte å lete etter en religion. Foreldrene hans hadde sikkert syntes det var ålreit om han ble kristen. Men Per er ikke en sånn som gjør som mora hans sier. I dag er han muslim og heter Yousef.

Da han begynte å lete i ulike religioner etter verdier som kunne passe for ham, startet han med islam. Han tenkte på alt det negative han hadde hørt om islam.

- Jeg ville bli fort ferdig, og tenkte å starte med det jeg kunne utelukke først. I stedet ble det endeløse timer med diskusjoner på islam.no, og til slutt ble jeg invitert til en moské. Det ble en åtte timers samtale med en imam.

Mer å lese, samt laste ned, her.

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse