Litt karikaturstoff

Litt karikaturstoff

Et annet av de problematiske bildene

Litt muhammedstoff fra en annen vinkel enn vi vanligvis presenterer.

Kirka går ut mot Kokkvold

Reagerer: Mellomkirkelig råd reagerer på Per Edgar Kokkvolds ønske om «mer trykking av karikaturene.

Splittede redaktører

Norske redaktører er dypt uenige i synet på trykking av Muhammed-karikaturene.


Alle må besinne seg

Forferdet: Stortingets visepresident Akhtar Chaudhry (SV) reagerer med avsky på attentatforsøket mot karikaturtegneren Kurt Westergaard, men oppfordrer samtidig «alle fanatikere» til å besinne seg.

Muslimer vil demonstrere

Liberale: En gruppe som betegner seg som liberale muslimer utfordrer Islamsk Råd til å demonstrere til støtte for Kurt Westergaard.

Shakil Rehman må få all mulig og umulig støtte for sine anstrengelser for å sekularisere det muslimske samfunnet! Kun dersom flere muslimer inntar samme holdningene til muslimterror, OG TØR Å UTTALE DENNE STØTTEN HØGT, kan muslimene slippe problemer hos vestlige skeptikere! Det er i høyeste grad i muslimers egen interesse å ta avstand fra muslimsk ekstremisme!

Til hedning.no sier Rehman at "Det virker som vi har en pedagogisk jobb å gjøre pga ukvalifiserte ledere blant muslimer. De skaper hysteri snarere enn å forstå kritikken mot seg."

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse