Litt karikaturstoff

Et annet av de problematiske bildene

Litt muhammedstoff fra en annen vinkel enn vi vanligvis presenterer.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Kirka går ut mot Kokkvold

Reagerer: Mellomkirkelig råd reagerer på Per Edgar Kokkvolds ønske om «mer trykking av karikaturene.

Splittede redaktører

Norske redaktører er dypt uenige i synet på trykking av Muhammed-karikaturene.


Alle må besinne seg

Forferdet: Stortingets visepresident Akhtar Chaudhry (SV) reagerer med avsky på attentatforsøket mot karikaturtegneren Kurt Westergaard, men oppfordrer samtidig «alle fanatikere» til å besinne seg.

Muslimer vil demonstrere

Liberale: En gruppe som betegner seg som liberale muslimer utfordrer Islamsk Råd til å demonstrere til støtte for Kurt Westergaard.

Shakil Rehman må få all mulig og umulig støtte for sine anstrengelser for å sekularisere det muslimske samfunnet! Kun dersom flere muslimer inntar samme holdningene til muslimterror, OG TØR Å UTTALE DENNE STØTTEN HØGT, kan muslimene slippe problemer hos vestlige skeptikere! Det er i høyeste grad i muslimers egen interesse å ta avstand fra muslimsk ekstremisme!

Til hedning.no sier Rehman at "Det virker som vi har en pedagogisk jobb å gjøre pga ukvalifiserte ledere blant muslimer. De skaper hysteri snarere enn å forstå kritikken mot seg."

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...