Hedningevenn tar oppgjør med dystopikere

Hedningevenn tar oppgjør med dystopikere

FOTO: Shabana.no

Den fantastiske firedyrsmoren Shabana advarer mot å forgape seg i kulturkrigen Document-Rustad og hans likesinnede synes å ha tatt en overdose av

Tekst:

Publisert:

Hun oppfordrer Rustad og andre til å se hele individet, fremfor maskotter man bare trenger som et alibi til å skyve foran seg i en dystopisk kamp mot innvandring og islam. De sterke kvinnene Rustad skryter av er nemlig ikke bare en ressurs når de kjefter på religiøse mørkemenn. De gjør uendelig mye annet bra også, som det å engasjere seg for dyrs rettigheter og velferd, slik Shabana gjør med hjerte og sjel.

Ikke minst anerkjenner Shabana igjen Hedningsamfunnet som en ressurs i sin artikkel, en reklame vi bare kan takke ydmykt for!

her.

Siste nytt i Hjemme

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

 
Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

AnnonseAnnonse