Hedningevenn tar oppgjør med dystopikere

FOTO: Shabana.no

Den fantastiske firedyrsmoren Shabana advarer mot å forgape seg i kulturkrigen Document-Rustad og hans likesinnede synes å ha tatt en overdose av

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Hun oppfordrer Rustad og andre til å se hele individet, fremfor maskotter man bare trenger som et alibi til å skyve foran seg i en dystopisk kamp mot innvandring og islam. De sterke kvinnene Rustad skryter av er nemlig ikke bare en ressurs når de kjefter på religiøse mørkemenn. De gjør uendelig mye annet bra også, som det å engasjere seg for dyrs rettigheter og velferd, slik Shabana gjør med hjerte og sjel.

Ikke minst anerkjenner Shabana igjen Hedningsamfunnet som en ressurs i sin artikkel, en reklame vi bare kan takke ydmykt for!

her.

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

AnnonseAnnonse