Avlyser aksjoner på Stiklestad

– Med tanke på tragedien som har skjedd i Oslo og på Utøya er det sterke følelser i sving, og det vil vi nå ta hensyn til, sier aksjonsgruppeleder Eivind Lundager til NRK Trøndelag.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Han er leder for aksjonen «Opprop mot multikulturelt senter på Stiklestad». Deres hovedmarkering var planlagt til torsdag klokka 15, men denne er nå avlyst.

– Temperaturen i landet har vært veldig høy. Frontene har hardnet til de siste dagene, og vi vil gjerne avslutte med verdigheten i behold. Vi er redd den planlagte hovedmarkeringen kan føre til urolig stemning, sier Lundager.

Han mener aksjonen likevel ikke har vært mislykket.

– Vi har nådd fram med vårt budskap, og føler at vi har hatt en politisk aksjon.

Hele saken her.

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...