Herlig timing!

Det skjer at saker får en timing som bare er til å (skade)fryde seg over!

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Skadefryd er jo ikke spesielt pent, men noen ganger vanskelig å undertrykke.
Vi vil her peke på to småting som er ekstremt morsomt timet.

13.12. 09 hadde Mohammad Usman Rana en kommentar i Aftenpostn kalt "Me, myself and my beard".
Denne var så dum at vi ikke gadd å kommentere den her på hedning.no. Her er et lite utdrag:

"Nå er det tid for å handle. Vi kan ikke lenger ignorere den økende forekomsten av islamsk skjeggvekst blant oss.

DENNE SKREMMENDE demonstrasjonen av egenart må stoppes snarest, før vi våkner til at halvmånen har erstattet korset i flagget vårt. Vi vet at venstresiden og den islamofile eliten har lukket øynene for islamiseringen av Norge. Men heldigvis viser sveitserne vei.

Etter at fire islamistiske minareter truet det frie sveitsiske demokratiet, reagerte folket resolutt, ved å ofre demokratiets prinsipper på dets eget alter. Denne typen kompromissløshet trenger vi også her i Norge, for faktum er at det foregår en langt mer åpenbar og skremmende islamisering av det norske samfunnet. De venstrevridde og kulturradikale mediene har i sin kjetterske konspirasjon mot folkeviljen ikke villet snakke om det. Den ellers pålitelige Per-Willy Amundsen har også sovet i timen."

Les hele kommentaren her.
Det er ikke alltid at nedlatende ironi er det beste virkemiddelet...

Uansett, idag kunne bl.a. VG bringe følgende sak:
"Islamister innfører skjeggplikt i Somalia

Den islamistiske opprørsbevegelsen al-Shabaab krever at alle menn må gro skjegg i Kismayu i Somalia."

Det er i tillegg innført en hel del andre, ufattelig latterlige forbud. Folk som forbryter seg mot gruppens regler, risikerer amputasjoner, pisking og i verste fall likvidering.

Så, Rana, kanskje dette skjegget er farligere enn du så nedlatende prøver å latterliggjøre frykten for det med?

Man hører, eller leser, veldig ofte påstander om at "uten kristen moral og de ti bud og blablabla, ville samfunnet falt fullstendig sammen, moralsk sett. Sist lest i et leserinnlegg gjengitt her på hedning.no, slik: "Utiklingen i den vestlige verden nå, viser konsekvensene av hva vi kaller ugudelighet.

Vold, drap, seksuell mishandling/incest og sykdommer som skyldes umoralsk livsførsel, for å nevne noe, er ikke arv fra kristne miljoer."

Utrolig å påstå noe slikt, noen få dager etter en del høye bølger om prestemakt i Irland. I tillegg sto følgende å lese i Vårt Land idag:

300 kristne ledere sexanklaget

På 13 år er 300 ledere i norske kirker og kristelige organisasjoner anklaget for seksuelle krenkelser.

Bare i 30 av disse sakene har den anklagede benektet at det har forekommet seksualiserte handlinger.

For første gang er omfanget av seksuelle krenkelsessaker i kristen sammenheng kartlagt. Else Kari Bjerva presenterer det nye materialet i en rapport om kirkens håndtering av seksuelle krenkelsesanklager mot sine ledere."

Hele saen finnes her.

Det ER litt ålreit når en del idiotiske påstander svarer sjøl på dette viset...

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...