Kirkepassive mister stemmeretten

Vil du stemme ved høstens kirkevalg? Da må du komme deg i kirken.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

– Det er rimelig at de som vil være med og bestemme i Den norske kirke, vet hva som skjer der, sier ledende biskop Helga Haugland Byfuglien.

– Vi beveger oss mot en ny virkelighet, der medlemmene må ta mer ansvar for kirken sin. Dette er et naturlig skritt på den veien.

Her er saken.

Det hadde vært så flott en nyhet!! Men med tanken på datoen var det dessverre for godt til å være sant... Søren og...

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...