Homomobiliseringskrig før kirkevalget

Det mobiliseres på begge fronter...

Kristenfundamentalistene satte i gang med å kartlegge hvilke kandidater som er homouvennlige, og dermed måtte jo da åpen kirkegruppe re-mobilisere.
Men vi begriper mindre og mindre hvorfor homsene vil bli godtatt av kirka, som pr definisjon ikke har noe aksept for dem.
La de kristne få styre med sin intoleranse i fred, og så kan homsene finne en gud som passer dem bedre.

Dessuten: Å la et nasjonalt valg koke ned til om homser skal ha lov til å gifte seg i kirka eller ikke, det er direkte hysterisk. Har de ikke viktigere saker å henge seg opp i??

http://www.gaysir.no/artikkel.cfm?CID=13734

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse