Homomobiliseringskrig før kirkevalget

Det mobiliseres på begge fronter...

Kristenfundamentalistene satte i gang med å kartlegge hvilke kandidater som er homouvennlige, og dermed måtte jo da åpen kirkegruppe re-mobilisere.
Men vi begriper mindre og mindre hvorfor homsene vil bli godtatt av kirka, som pr definisjon ikke har noe aksept for dem.
La de kristne få styre med sin intoleranse i fred, og så kan homsene finne en gud som passer dem bedre.

Dessuten: Å la et nasjonalt valg koke ned til om homser skal ha lov til å gifte seg i kirka eller ikke, det er direkte hysterisk. Har de ikke viktigere saker å henge seg opp i??

http://www.gaysir.no/artikkel.cfm?CID=13734

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse