Homomobiliseringskrig før kirkevalget

Det mobiliseres på begge fronter...

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Kristenfundamentalistene satte i gang med å kartlegge hvilke kandidater som er homouvennlige, og dermed måtte jo da åpen kirkegruppe re-mobilisere.
Men vi begriper mindre og mindre hvorfor homsene vil bli godtatt av kirka, som pr definisjon ikke har noe aksept for dem.
La de kristne få styre med sin intoleranse i fred, og så kan homsene finne en gud som passer dem bedre.

Dessuten: Å la et nasjonalt valg koke ned til om homser skal ha lov til å gifte seg i kirka eller ikke, det er direkte hysterisk. Har de ikke viktigere saker å henge seg opp i??

http://www.gaysir.no/artikkel.cfm?CID=13734

Siste nytt i Hjemme

Ny bok fra Ronnie Johanson

Levi Fragell har omtalt Ronnie Johanson som "landets mest kunnskapsrike religionskritiker", og endelig kan vi få ta del i mer kunnskap fra den kanten, perfekt timing til påska!

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.