Gateprest klager inn tv2.no for Mayakalenderen

Jan Christian Kielland har klaget tv2.no inn for PFU for å spekulativt skape unødig frykt om Mayakalenderen og «verdens undergang» 21. desember 2012.

Bakgrunnen for klagen er en artikkel hos storm.no og tv2.no fra onsdag, «En måned til verden går under», som handler om teorien om at Mayakalenderen sier at verden skal gå under 21.desember 2012, altså om under en måned.

Mennesker leser denne artikkelen fordi de er redde, og de blir enda reddere. Storm.no ser ut til å spekulere i dette, sier Kielland.

Wtf?!!?
Hva er problemet her? At det er en spesifikk dato??
Tør man gjøre den dobbeltmoralske gatepresten oppmerksom på hva slags faenskap som står i hans eget trosverk? Om evig pine, og helvete, og dommedager i hytt og gevær??
Men det er vel ikke like ille,det, for det er bare "den kristne kulturarven"??

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse