Stand i Stavanger

 

Hedningsamfunnet på plass i Stavanger, lørdag 22.10.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.10.2011 kl 00:21

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

For første gang siden midt på nittitallet arrangerer Hedningsamfunnet stand i Stavanger.

Lokalt initiativ er tatt av Helge Johnstuen, mens fra DnH sentralt stiller styremedlemmene Ronnie Johanson, Morten Rølling og Sølvi Hammerseth.

Standen finner sted på Nytorget ved enden av Nygata kl. 1300-1600.

Alle hedninger og sympatisører oppfordres til å møte opp på en sannsynligvis festlig affære! Ronnie er uslåelig i diskusjoner, og han signerer bøker i hytt og kav for interesserte.

Nøkkelord

Siste nytt i Fra DnH

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...