Med ønske om et aktivt og engasjert nytt år:

Har du slått av bannerannonsene? Da går du glipp av en del saker og ting på hedning.no.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.01.2010 kl 23:46

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Vi vet at mange har innstilt pc'en sin til å ha slått av reklamen. Forståelig. Men her på hedning.no har dette sine negative sider.

Høyre side er full av saker som er lagt inn som bannerannonser. Dette er alt fra salgsvarer via kåringer til formelle saker fra DnH.

Så, slå på reklamen på hedning.no, og sjekk høyre marg!

Siste nytt i Fra DnH

Ny bok fra Ronnie Johanson

Levi Fragell har omtalt Ronnie Johanson som "landets mest kunnskapsrike religionskritiker", og endelig kan vi få ta del i mer kunnskap fra den kanten, perfekt timing til påska!

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.