Kaktus utdeles

FOTO: Morten Guldberg

Hedningsamfunnet vil fremover dele ut kaktus til personer som utmerker seg i negativ forstand. Først i rekken er en delt utsending til Espen Egil Hansen og Mohsan Raja

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.01.2016 kl 19:21

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Hansen er redaktør i Aftenposten. Først gjorde avisen hans en slett jobb med å sjekke hvem de delte ut prisen "Årets Osloborger" til, og selv etter at det ble avslørt hvilke holdninger prismottakeren representerte kom Hansen frem til at han fortsatt var en verdig mottaker.

Raja på sin side har spredd hat mot homofile, hetset kvinner, formidlet konspirasjonsteorier og ønsket død over Israel. Han er på ingen måte Hedningsamfunnets Osloborger.

Digital kaktus er hermed avsendt.

Nøkkelord

Siste nytt i Fra DnH

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...