Ungdomskampanje

Hedningsamfunnet får - kanskje - egen ungdomsorganisasjon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.03.2011 kl 01:21

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

En egen ungdomsorganisasjon for Hedningsamfunnet er under planlegging. Inntil videre har vi etablert et ungdomslag som alle våre medlemmer under 26 år automatisk blir tilknyttet.
Medlemmer av ungdomslaget har fulle rettigheter som medlemmer av Hedningsamfunnet.

Kontingenten for 2011 er kun kr 50,-. Nye medlemmer under 26 år kan mot betaling av kontingent på kr 100,- eller mer få hedensk T-skjorte eller bok* på kjøpet. De som alt har betalt kr 100,- eller mer i kontingent for i år kan ta kontakt og få tilsendt hedensk T-skjorte eller bok*.

Ta kontakt med daglig leder på e-post hedning@hedning.no eller telefon 913 35 068.

  • ) Allahs lille brune eller Luthers lille brune

Nøkkelord

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester

AnnonseAnnonse