30. november i Trondheim

Religionsforsker ved NTNU, Asbjørn Dyrendal.

De som er i Trondheim 30. november, sett av kvelden til en liten opplevelse på Studentersamfundet!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.11.2009 kl 00:15

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Asbjørn Dyrendal (religionsforsker ved NTNU) skal holde et foredrag, om relikvier, relikvietyverier, relikviekrangler og relikviebusiness (Julenissen, Jesu forhud og et par-tre andre ting).
Lett kåserende, og med vekt på det humoristisk-historiske.

Forhåpentligvis (ikke hundre prosent spikra, grunnet noen tekniske komplikasjoner) skal et band ved navn Glød spille, det blir film og ateistisk/hedensk materiale på film / fra nett på storskjerm, diskusjoner og debatt, samt info fra og om Hedningsamfunnet.

Edgar er åpen, så det blir mulighet for servering.

Fri inngang!

Velkommen til alle interesserte!

Kl 1900. Dørene åpner kl 1830.

Nøkkelord

Siste nytt i Fra DnH

Ny bok fra Ronnie Johanson

Levi Fragell har omtalt Ronnie Johanson som "landets mest kunnskapsrike religionskritiker", og endelig kan vi få ta del i mer kunnskap fra den kanten, perfekt timing til påska!

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

 
Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.