30. november i Trondheim

30. november i Trondheim

Religionsforsker ved NTNU, Asbjørn Dyrendal.

De som er i Trondheim 30. november, sett av kvelden til en liten opplevelse på Studentersamfundet!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.11.2009 kl 00:15

Asbjørn Dyrendal (religionsforsker ved NTNU) skal holde et foredrag, om relikvier, relikvietyverier, relikviekrangler og relikviebusiness (Julenissen, Jesu forhud og et par-tre andre ting).
Lett kåserende, og med vekt på det humoristisk-historiske.

Forhåpentligvis (ikke hundre prosent spikra, grunnet noen tekniske komplikasjoner) skal et band ved navn Glød spille, det blir film og ateistisk/hedensk materiale på film / fra nett på storskjerm, diskusjoner og debatt, samt info fra og om Hedningsamfunnet.

Edgar er åpen, så det blir mulighet for servering.

Fri inngang!

Velkommen til alle interesserte!

Kl 1900. Dørene åpner kl 1830.

Nøkkelord

Siste nytt i Fra DnH

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

AnnonseAnnonse