Bombetruet HEF-sjef etter kongekritikk

Rabiate kristne ikke så veldig mye bedre enn rabiate muslimer

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Pressesjef i Human-Etisk Forbund forsvarte kongens rett til å velge religion, men mente han burde være forsiktig med å legge føringer for eventuelle endringer i Grunnloven. Uttalelsen kom i forbindelse med kong Haralds besøk i en moské i Oslo. Kongen uttalte at han er kristen, og at han synes kongehuset bør forbli kristent i fremtiden.

«Idiot». Etter uttalelsen har Brun-Pedersen mottatt flere meget truende brev og e-poster fra både Norge og Danmark.

– Jeg er blitt kalt alt fra «idiot» og «sinnssyk» til «lallende hippie-raddis» og «landsforræder».

Han sier at flere av brevene åpenbart er fra kristne, og flere er undertegnet med navn.

Han tror grunnen til at utsagnet hans har provosert så voldsomt er at muslimhat er mer utbredt i det norske samfunn enn vi aner.

Her er mer om saken.

Hva skiller slike idioter fra tilsvarende islamske idioter? (Med "idioter" forstås her religiøse som bruker makt / truer med å bruke makt, og dermed skader saken sin langt mer enn det gagner den.)

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...