Bombetruet HEF-sjef etter kongekritikk

Rabiate kristne ikke så veldig mye bedre enn rabiate muslimer

Pressesjef i Human-Etisk Forbund forsvarte kongens rett til å velge religion, men mente han burde være forsiktig med å legge føringer for eventuelle endringer i Grunnloven. Uttalelsen kom i forbindelse med kong Haralds besøk i en moské i Oslo. Kongen uttalte at han er kristen, og at han synes kongehuset bør forbli kristent i fremtiden.

«Idiot». Etter uttalelsen har Brun-Pedersen mottatt flere meget truende brev og e-poster fra både Norge og Danmark.

– Jeg er blitt kalt alt fra «idiot» og «sinnssyk» til «lallende hippie-raddis» og «landsforræder».

Han sier at flere av brevene åpenbart er fra kristne, og flere er undertegnet med navn.

Han tror grunnen til at utsagnet hans har provosert så voldsomt er at muslimhat er mer utbredt i det norske samfunn enn vi aner.

Her er mer om saken.

Hva skiller slike idioter fra tilsvarende islamske idioter? (Med "idioter" forstås her religiøse som bruker makt / truer med å bruke makt, og dermed skader saken sin langt mer enn det gagner den.)

Siste nytt i Hjemme

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Åpent brev til Laial Ayoub som svar på hennes påstand i Utrop i går om at rasisme mot muslimer er et voksende problem

 
Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

Ronnie Johanson anmelder bok

Ateisten Bjørn Stærk har nylig kommet med ei bok - Å sette verden i brann - som det har vært litt blest om

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

AnnonseAnnonse