Viser bilder av vold og drap i barnebok

 

Lik, steining, blodpøler og mennesker som drukner er noe av det som er å finne i Jehovas vitners barnebok.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.01.2013 kl 17:18

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Jehovas Vitner har gitt ut en rikt illustrert bok med sine tolkninger av Bibelen, beregnet på barn. I boken kan man finne en rekke tegninger av grove voldshandlinger, bl.a. en som retter en kniv mot et barn. Det er også tegninger av døde mennesker på slagmarken. Barnepsykologer reagerer kraftig.

Forestillingen om Armageddon, verdens undergang, står sentralt i Jehovas Vitners lære. Boken er ment å illustrere hvor ille det går med dem som ikke forkynner Jehovas (guds) ord som et trofast vitne, den dagen verden går under.

Les mer her

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester