564 vs 500 000 000

Altså 564 og en halv milliard. Hva har disse to tallene med hverandre å gjøre?

En halv milliard er faktisk den summen 564 misjonærer klarer bruke i løpet av ett år.

Tallet på norske misjonærer gikk ned med 73 i 2008, fra 637 i 2007 til 564. Samtidig brukte norske misjonsorganisasjoner over en halv milliard på misjonsarbeid i andre land.

http://www.dagenmagazinet.no//Kristenliv/tabid/256/Default.aspx?ModuleId=62697&articleView=true

Ja, vi satte teen i vranga igjen. De (eller organisasjonene deres, ihvertfall) burde vært anmeldt.

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse