.

 

.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.03.2010 kl 02:26

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Demoner er i vinden (kanskje de tar over for vampyrer?). Bente Bratrud har skrevet bok om en utdrivelse hun sjøl ble utsatt for for en del år siden, og Os (utenfor Bergen), som ble beryktet for sin omgang med demoner noen år tilbake, er visstnok i ferd med å demoniseres igjen.

Presesbiskop sveiver rundt med svada, og vil verken si ja eller nei til spørsmålet om hvorvidt demoner finnes (undertegnede tolker ham dithen at de finnes, men at de - kirka - ikke bør snakke særlig mye om det. Lettest sånn).

Både aftenposten.no, fritanke.no og nrk.no skriver om demoner.

Le, eller gråt...

Nøkkelord

Siste nytt i Hjemme

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...