1 av 2 nordmenn ønsker ikke kirkelig gravferd

1 av 2 nordmenn ønsker ikke kirkelig gravferd

 

Halvparten av alle nordmenn sier nei til kirkelig gravferd med prest.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.01.2013 kl 15:51

Om lag 80 prosent av alle nordmenn er medlemmer i Den norske Kirke. Likevel er det kun 54 % som ønsker en kirkelig gravferd, i følge tall fra en undersøkelse utført for Jølstad begravelsesbyrå. Av de som ikke ønsker kirkelig gravferd er om lag 30 prosent medlemmer i kirken.

Les mer her

Siste nytt i Hjemme

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

AnnonseAnnonse