Endring på facebook

Hedningsamfunnets facebooksider gjennomgår en endring

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Hedningsamfunnet på facebook har fram til nå vært teknisk organisert som en "side". Denne siden blir nedlagt til fordel for en "gruppe". Dette fordi løsningene for ei "gruppe" er bedre egnet for vårt formål enn løsninga "side".

Hvis du allerede er tilhenger av SIA Hedningsamfunnet, bes du søke opp "Hedningsamfunnet" på nytt, finne GRUPPA "Hedningsamfunnet" og bli medlem av denne.
Hvis du ikke har sjekket våre facebooksider, bes du søke opp "Hedningsamfunnet", finne GRUPPA "Hedningsamfunnet" og bli medlem i den.

Siste nytt i Fra DnH

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...