Dommedag?

Dommedag?

 

De troende benytter anledningen til å skremme folk.

DnHs leder Dagfinn Eckhoff er blitt intervjuet av opptil flere medier de siste dagene som "motvekt" til de religionsforvirrede ekstremistene, som ser endetiden godt i farta (altså med jordskjelv, vulkaner og aske), men dessverre er det ikke alt som befinner seg tilgjengelig på nett.

Det startet med Stavanger Aftenblad tidligere i helga. Vårt Land sin omtale av saken kan leses her, med Eckhoffs kommentar på slutten.

Ellers har også NRK Alltid nyheter intervjuet Eckhoff, og den kan høres kontinuerlig,

Siste nytt i Fra DnH

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

 
Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Orkide og kaktus

Vi har delt ut ros og ris igjen.

AnnonseAnnonse