Bokkveld

Høsten er i gang, og vi starter opp bokkveldene igjen.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Invitasjon til Hedningsamfunnets medlemmer, dere som er medlemmer på Hedningsamfunnets Facebookside, og dere som evt er vanlige "sympere".

De mørke høstens kvelder i mørk hedensk kjeller med hyggelige stearinlys og blasfemisk prat er noe ordentlige hedninger jo burde drive med. Alle er hjertelig velkomne!

Det er ingen opplegg denne gangen, men uansett har vi mye å by på. Vi
prater, synger, tegner og har masse bøker med uanstendige (bibelske)
bilder som du kan bla i!

Tid: onsdag 2. september kl. 19.00 - 21.00
Sted: Colletts gate 31 B i kjelleren

Se også arrangement på facebook.

Hilsen Siv og Agne

Nøkkelord

Siste nytt i Fra DnH

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...