Det nærmer seg årsmøte-tid

Tre uker igjen til årsmøtet i DnH

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Årsmøtet arrangeres på La Boheme i Oslo, lørdag 14.11.09 kl 1500.

Innkalling kom med siste OHI, også med sakliste og fullmaktskjema.

Møterett har medlemmer som hadde betalt kontingent før innkallelsen.

Om du ikke har tenkt deg i veg, så send inn fullmaktskjema, hvor du begunstiger enten noen du kjenner noen som skal dit, eller noen i styret.

Forøvrig er sjølsagt det beste om akkurat DU møter opp; årsmøtet er det stedet man virkelig kan utøve litt innflytelse på organisasjonen.

Nøkkelord

Siste nytt i Fra DnH

Sharam Shayganis innlegg ifm årsmøtet

Sharam Shaygani og Shakeel var invitert til å snakke om islam og religionskritikk forut for årsmøtet. Her er Shayganis innlegg.

Åpent møte om Islam og religionskritikk

Åpent møte i Litteraturhuset i Oslo lørdag 2. desember kl. 15:30

Årsmøte

Etter det åpne møtet, ca kl 17:00 (2.12.17), er du velkommen til Hedningsamfunnets 44. årsmøte. I kjelleren på Litteraturhuset i Oslo, altså.

 
Luther - jubileum

Det er i år 500 år siden reformasjonen, og det har forsåvidt blitt feiret gjennom hele året, men DnKs store kveld var 31.10, på sjølve årsdagen. I den anledning måtte også HS markere.

Luthers lille brune

Ronnie Johanson har samlet mange "gode" sitater, fra hhv Gud, Allah og Luther, i sine "små brune". Den siste kommer godt til rette i disse dager.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...