Smiths Venner ba barn betale tusener

Medlemmene i Smiths Venner i Bergen er blitt bedt om å betale titusener til byggingen av Panorama konferansehotell i Sund.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Barn er blitt oppmodet til å betale 12 500 kroner, ungdom 25 000 kroner og voksne 50 000 kroner til byggingen av konferansehotellet. De som ikke hadde mulighet til å betale måtte arbeide 500 dugnadstimer. "Når du er født inn i dette, får du pengepresset inn med morsmelken. Når du da får en giro signert av lederne, da betaler du", sier et anonymt eks-meldem til Bergens Tidende.

Les mer i Dagen her

Les mer i Bergens Tidende her

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester