Sammenlignet pedofili-reaksjonene med jødeforfølgelsen

Den massive fordømmelse av pedofile overgrep i Den katolske kirke kan minne om jødeforfølgelsen, ifølge seniorprest som talte i Vatikanet langfredag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.04.2010 kl 00:16

Ateistene
Hedningsamfunnet

Representanter for Den katolske kirke har reagert skarpt på anklagene som rammer pave Benedikt XVI, og under langfredag-gudstjenesten i Vatikanet i dag sa presten Raniero Cantalamessa at hans tanker går til jødene:

- De vet av erfaring hva det betyr å være offer for kollektiv vold. Av den grunn kjenner de raskt igjen de tilbakevendende symptomene, sa Cantalamessa.

Hele saken er å lese fx her.

Igjen et eksempel på uttalelser fra Vatikanet som får oss til å bli helt stum av overraskelse; det er vanskelig å tro det man hører.
De står der som en forsamling pedofile, enten ved å ha innrømmet overgrep, eller ved ikke å innrømme/fordømme, og så klarer de å vri hele greia over til at DE er ofrene i denne saken!? Det er sensurert meg ikke til å tro!?

Forøvrig mange som har reagert lik som oss her. Bl.a. her og her.

Siste nytt i Barn/unge

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Mål: En inkluderende, objektiv og faktabasert skole for framtidens voksne.

Omskjæring, igjen

Vi har sendt følgende til SV og Venstre

Til Stortinget: Skam dere! La barnas kjønnsorgan være i fred!

Her er syv grunner til ikke å maltraktere underlivet til barn

 
Skal jeg blindt respektere andres religioner og handlinger i religionens navn?

Min respekt for din religion ender først når du bruker den til å skade mennesker og dyr.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.