Ytringsfrihet framfor alt?

Ytringsfrihet framfor alt?

 

Iblant får man lyst til å gå på tvers av alle sine prinsipper og menneskerettigheter

Disse her er så usmakelige at de skulle vært fratatt ytringsfriheten sin.
Kan man i sitt stille sinn få håpe på noe umoralsk her? (Dette får gå på kontoen fom mine private oppfatninger, og er ikke noe offisielt syn, det er bare så for j#"€&%/ at folk kan oppføre seg slik.)

http://www.dagbladet.no/2011/01/11/nyheter/gabriell_giffords/utenriks/gabrielle_giffords/arizona/15032543/

Nøkkelord

Siste nytt i Barn/unge

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

 
Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

AnnonseAnnonse