Mest hatede famile

Fellesnevneren for "homohatere, theroux, usa og dio"?

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Jo, TV-programmet om Usas mest hatede familie (og det kan man forstå). For den som syns at amerikanere er gærne, kan dette programmet anbefales, makan til hatefulle folk skal man lete lenge etter, og sjefen sjøl er virkelig helt fordreid i dette hatet.

Holdningene deres er forøvrig et glimrende eksempel på hva Harald Fagerhus snakker om når han krever religiøs lavalder, det er virkelig skremmende å se hvor lett unger kan manipuleres til noe de ikke begriper filla av, og enda mindre rekkeviddene og konsekvensene av.

Samme gjeng har forøvrig erklært at de skal sabotere i Dios begravelse 30. mai.

Amerikanere ER spenna gærne...

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester