Jentebaby døde etter å ha fått sider av bibelen stappet inn i munnen

Barnets sterkt religiøse mor er dømt for ugjerningen.

I retten kom det fram at kvinnen er fanatisk kristen, og skal ha vært psykotisk da hun drepte datteren.

To helsearbeidere var hjemme hos Julia Lovemore og hennes mann samme dag som den lille jenta ble kvalt. De skal ha vært bekymret for Julia Lovemor og hennes ektemanns psykiske helse.

Da de ankom huset, fant de David Lovemore (39) som trampet med føttene, ba høyt og skrek: «Ta djevelen ut av Julia», ifølge BBC News.

Les mer her.

Siste nytt i Barn/unge

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

 
Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

AnnonseAnnonse