Heggedalsoppfølger

Hvordan gikk det med heggedølene?

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

7. april fortalte vi om FAU ved Heggedal skole som ikke ville ha med kirka i sin 17.mai-feiring. Dette genererte voldsomme protester fra en del andre heggedøler, som ikke ville la innflyttere få komme her å diktere hvordan bedre heggedøler skulle feire nasjonaldagen.

Hvordan gikk det så?

Jo, for første gang siden 1931, ble presten nektet å tale i forbindelse med 17. mai-toget i Heggedal i Asker.

Og bråket blir garantert ikke mindre framover...
Les mer her.

Nøkkelord

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester