Heggedalsoppfølger

Hvordan gikk det med heggedølene?

7. april fortalte vi om FAU ved Heggedal skole som ikke ville ha med kirka i sin 17.mai-feiring. Dette genererte voldsomme protester fra en del andre heggedøler, som ikke ville la innflyttere få komme her å diktere hvordan bedre heggedøler skulle feire nasjonaldagen.

Hvordan gikk det så?

Jo, for første gang siden 1931, ble presten nektet å tale i forbindelse med 17. mai-toget i Heggedal i Asker.

Og bråket blir garantert ikke mindre framover...
Les mer her.

Nøkkelord

Siste nytt i Barn/unge

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

 
Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

AnnonseAnnonse