Prest og healer mot spøkelse i barnehagen

 

En barnehage i Ålesund kontaktet en healer for å bli kvitt det de ansatte mener er et spøkelse. Deretter ønsket de at en prest skulle velsigne barnehagen.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Et medium ble kontaktet for å rense barnehagen ved fjernhealing, viser et internt møtereferat Sunnmørsposten har fått tak i. I det samme referatet står det at styreren skulle kontakte prest for å få velsignet barnehagen.

Av frykt for å skremme foreldre fra å ha barna i barnehagen, skal de ansatte ha blitt bedt om å ikke si noe om saken.

Her kan du lese mer.

Persnlig syns vi at det langt mer skremmende enn et diffust spøkelse er vissheten om at barnehageansvarlige faktisk tror på dette skrulleriet!

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester

AnnonseAnnonse