Skolegründer støtter halshogging

- Hvis en person spiser og drikke offentlig under ramadan, latterliggjør han islam. Og befinner vedkommende seg i et muslimsk samfunn/stat, så skal myndighetene halshogge ham.

Tekst:

Publisert:

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Vedkommende som uttaler dette, heter Syed Farasat Ali Bukhar. Han er en norsk-pakistansk imam fra Ammerud i Oslo. Han har søkt Utdanningsdirektoratet om å drive grunnskole for 200 muslimske barn.

Det er fritt fram for hvem som helst å søke om å starte privatskole bare man han økonomien i orden.

Bukhari forplikter seg til å følge både læreplaner, opplæringslov og privatskolelov. Og han er en kvalifisert søker - økonomien er i orden.

Her kan du lese mer.

Dette burde vel være et godt eksempel på hvorfor religiøse privatskoler ikke hører heime i et fritt og trygt samfunn?

Nøkkelord

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester