Demonnisser

Demonnisser

 

Denne er fra i fjor, men så hysterisk festlig at vi må ta den med i år også!

"- Nisser er djevelens verk
Dansk prest nekter barn julenissen.

Han mener julenisser er satans verk og nekter kirkens medlemmer å ha noe som helst med nisser å gjøre. Ingen barn får utsettes for den rødkledde og skjeggete mannen.

Knudsen sammenligner nissepynt med djeveldyrkelse, skriver avisen Nordjyske Stiftstidende.

Til Dagbladet.no sier Knudsen at det å dyrke julenissen kan få farlige konsekvenser.

- Nissen er en avgud. Setter du en avgud opp så påkaller du demoner. Får du demonenes oppmerksomhet, kan det skape ulykker og splid i familien, sier Knudsen."

Her er hele saken.

Han kan ikke ha studert nissens historie særlig bra...

Nøkkelord

Siste nytt i Barn/unge

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

 
Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

AnnonseAnnonse