Frykter at Lars Gule skal snakke så godt for seg at ungdom mister troen

En ansatt i Misjonssambandet advarer mot å invitere humanetiker Lars Gule til debatt. Han frykter at kristen ungdom kan miste troen.

Den tidligere generalsekretæren i Human-Etisk Forbund, Lars Gule, er invitert til å debattere med den svenske trosforskeren Stefan Gustavsson under Norsk Luhersk Misjonssambands (NLM) og Indremisjonsforbundets (ImF) på deres ungdomsarrangement UL i sommer.

Det liker nestlederen i Misjonssambandet Region Sør, Eivind Gjerde, dårlig.

Han frykter ifølge Dagen at umodne ungdommer i verste fall kan miste troen i møte med nye tanker.

Her kan du lese mer om dette.

Du verden... Snakk om å ha lite tiltro til sin egen tru og det han trur på- Og så et kjempekompliment til Gule, da, gitt...!

 

Siste nytt i Barn/unge

Lavmål fra NRK

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

Om tegneseriehelter og sensur

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Mener KRLE bereder grunnen for svindlere

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

 

Human-Etisk Forbund reagerer på Solbergs skolegudstjeneste-utspill

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke rir igjen

Den katolske kirke legger til rette for for at overgrep mot barn skal kunne utføres og skjules ved at den krever at katolske prester skal leve i sølibat, samt at overgrep ikke skal meldes direkte til politiet, men til Vatikanet. Nå er det kommet avsløringer om at flere katolske menigheter i USA skal...

 
AnnonseAnnonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!