Arrangerer kirkeskole på SFO

Menigheter i Drammen driver trosopplæring på skoler.

Tekst:

Publisert:

Ateistene
Hedningsamfunnet

«Kirkeskole» heter tilbudet menighetene Bragernes og Konnerud driver ved fire skoler i den tiden elevene er på SFO. Undervisningsopplegget er laget av Søndagsskoleforbundet, og man bruker samtale, lek, drama og tegning for å lære barn det kristne budskapet.

Disse to menighetene har så langt ikke fått statlige midler til trosopplæring. Invitasjon til kirkeskolen går skriftlig til foreldre slik at alle som ønsker kan melde på egne barn. De fire skolene stiller med gratis lokaler, forteller Drammens Tidende.

Les hele saken her.

Nok et eksempel på kirkas massive satsing på unger. "Snik-kristnifisering", DET snakker ikke FrP om, for kristendommen er jo ikke farlig, det er bare islam som er det.

Siste nytt i Barn/unge

Udirs nye læreplaner - Ateistenes innspill

Mål: En inkluderende, objektiv og faktabasert skole for framtidens voksne.

Omskjæring, igjen

Vi har sendt følgende til SV og Venstre

Til Stortinget: Skam dere! La barnas kjønnsorgan være i fred!

Her er syv grunner til ikke å maltraktere underlivet til barn

 
Skal jeg blindt respektere andres religioner og handlinger i religionens navn?

Min respekt for din religion ender først når du bruker den til å skade mennesker og dyr.

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.