Advarer mot «gro­tesk og livs­far­lig» Jehovas vitner-barnefilm

Det­te er ikke bar­ne­opp­dra­gel­se, men hjer­ne­vask, sier eksmedlem.

Bo Juel Jen­sen tidligere medlem i Jehovas Vitner, advarer sterkt mot «gro­tesk og livs­far­lig» Jehovas vitner-barnefilm.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.07.2012 kl 20:44

Hedningsamfunnet
Hedningsamfunnet

Magi er Satans verk og derfor farlig. Dette gjelder også trollmannsfigurer for barn. Jehovas Vitner har laget en animasjonsfilm rettet mot barn.

Les mer og se filmen her

Siste nytt i Barn/unge

Forbud mot ansiktsdekkende plagg i undervisningssammenheng

Departementets ønske: − et åpent samfunn der alle kan se ansiktene til hverandre. − det norske samfunnet aksepterer ikke en praksis som kan begrense kvinners frihet til å delta på lik linje med menn i samfunnet, og som i mange tilfeller kan føre til isolasjon og at kvinnene holder se...

Lavmål fra NRK

Når NRK presenterer en quiz, forventer man seriøsitet, på alle nivå. Desto mer overraskende, at de bommer på samtlige nivå, både rene enkle fakta og litt mer komplekse saker.

En mor fortalte meg om en hendelse som skjedde på en barneskole på Østlandet tidligere i høst. Min første og andre tanke var at det som skjedde er en fillesak. Men etterhvert ble jeg mer og mer opprørt jo mer jeg tenkte på det.

 

Lars Gule vil ha religionsundervisningen ut av skolen. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) mener slik undervisning bør være selvsagt.

Kaktus til JErna!

Da har leder Morten Guldberg overlevert kaktus til stasministerens kontor!

Human-Etisk Forbund reagerer på statsminister Erna Solbergs utspill om skolegudstjenester